12dec 2024
Inspiratiecafé Boekenswap! FOUT

Bewust Den Haag en omstreken
Den Haag

Kom je ook deze maand weer naar het inspiratiecafé? Netwerken met andere ondernemers, kennismaken, in het moment zijn en genieten! Deze keer met een superleuk BOEKENSWAP!

Heb je boeken die je uitgelezen hebt, maar zo goed zijn dat je die het liefst nog aan iemand wilt geven of verkopen? Of ben je juist op zoek naar een boek - voor jezelf of als cadeau? In de december-editie van het Bewust Den Haag Inspiratiecafé kun je heerlijk langskomen bij De Kust voor boeken ruilen of verkopen, vrij netwerken en kennismaken met Jet Kruijt en haar De Kust.
P.S. Wil je alleen ruilen? Dan neem gewoon je boeken mee. Wil je het liefst verkopen, neem dan contact op met Tanja. Lees verder voor alle belangrijke details.


Wanneer?
Donderdag 12 december van 16 tot 18 uur

Waar?

Bij De Kust in de Goudenregenhof. Welkom na aanmelding!
 

1600  –  1620 inloop met koffie en thee, alvast wat boekenswappen
1620  –  1630 introductie over De Kust door Jet Kruijt en welkomstwoord door Bewust Den Haag assistent-coördinator Tanja Rudenko
1630   –  1800 Boekenswappen, boekenmarkt en vrij netwerken.
18:00 eind evenement 
 

Entree 5.- incl. een drankje, 2,5.- voor leden van Bewust Den Haag, ter plekke te voldoen. Meld je aan via het formulier hieronder.

Wil je boeken verkopen? Neem dan contact op met Tanja: +31  645887 639 of via tatjana.rudenko@mail.com

Min. aantal deelnemers: 5 / Max. aantal deelnemers aantal: 25. Meld je aan via het formulier hieronder.

N.B.! Tijdens de inspiratiecafé kunnen er foto's voor onze website en social media gemaakt werden, wil je dit niet dan horen we dit graag. 
 

Meer over De Kust en Jet Kruijt
De Kust is een verborgen parel in het groene Goudenregenhof. 

Via een houten trap kom je in een prachtige lichte ruimte terecht. Hier word je uitgenodigd om de tijd voor jezelf nemen, te vertragen, to-do lijstjes achter je laten, de telefoon te laten voor wat ie is, te spelen en te inspireren. Niks moet, niksen mag en er kan veel.

Jet Kruijt is hier de host. Zij heeft bij De Kust ook haar atelier waar ze monoprints maakt (Zee van Papier) en workshops geeft in gelliprinten. Daarnaast worden er door verschillende creatieve en inspirerende mensen workshops gegeven. Schilderen op muziek, schrijf je eigen lied, ontdek jouw Human Design, zigzagboekjes maken, vilten, botanisch tekenen, collages maken... Elke vierde zondag van de maand is er ook ‘open atelier’. Hierbij kun je je eigen creatieve projectje meenemen, inspiratie opdoen en er echt even de tijd voor nemen om er aan te werken. Geef jij workshops of (creatieve) sessies? Zoek je ruimte voor een cursus of wil je iets organiseren? Dat kan bij  De Kust. Neem vrijblijvend contact op met Jet (dekustdenhaag@gmail.com).
En volg je De Kust al op Instagram en Facebook?

Opgave deelname


Je bericht wordt verzonden...
Ticket € 2,50 incl. 21% BTW / persoon
voor leden van Bewust Den Haag

Ticket € 5,00 incl. 21% BTW / persoon
voor niet-leden van Bewust Den Haag

Totaal 0.00 incl. 21% BTW

Informatie

12 dec 2024
16.00 - 18.00
2,50 voor leden van Bewust Den Haag
5,00 voor niet-leden van Bewust Den Haag

Waar?


Goudenregenhof
Den Haag

Contact

Inspiratiecafé Boekenswap! FOUT

Wat doe ik nog meer?

Bewust Den Haag en omstreken
04apr
Netwerkbijeenkomst
Inspiratiecafé
Bewust Den Haag en omstreken
Den Haag
Kom je ook deze maand weer naar het inspiratiecafé? Netwerken met andere ondernemers, kennismaken, in het moment zijn en genieten! Deze keer is er ook een miniworkshop Ondernemen vanuit jouw Ikigai.
Bewust Den Haag
24okt
Workshop
Ondernemerswerkplaats Makkelijke Marketing
Bewust Den Haag
Den Haag
Deze keer pakken we marketing aan op een manier die bij je past. Je krijgt helder wie je doelgroepen zijn en hoe je die bereikt. Vervolgens maak je een jaarplanner, zodat je geen kans meer mist en toch met een uurtje per week klaar bent.
12dec
Netwerkbijeenkomst
Inspiratiecafé Boekenswap!
Den Haag
Kom je ook deze maand weer naar het inspiratiecafé? Netwerken met andere ondernemers, kennismaken, in het moment zijn en genieten! Deze keer met een superleuke BOEKENSWAP!
Bewust Den Haag
17dec
Workshop
Ondernemerswerkplaats Hoe gebruik je de Gunfactor?
Bewust Den Haag
Den Haag
Die Magische Gunfactor levert met name startende ondernemers vaak de nodige teleurstellingen op. Het gaat namelijk niet vanzelf. Toch werkt het supergoed - en in deze workshop leer je hoe je dat aanpakt. 
Bewust Den Haag
27feb
Workshop
Ondernemerswerkplaats Haal meer uit je Bewust Den Haag lidmaatschap
Bewust Den Haag
Den Haag
Als lid van Bewust Den Haag is jouw bedrijf beter zichtbaar, maar er kan nog veel meer, waardoor je jouw bereik flink vergroot. Tijdens deze ondernemerswerkplaats leer je hoe en ga je er meteen praktisch mee aan de slag.
Bewust Den Haag
11nov
Netwerkbijeenkomst
Inspiratiecafé In Gesprek over Stervensbegeleiding
Bewust Den Haag
Den Haag centrum
Dit Inspiratiecafé is een uitnodiging om - naast het netwerken en theedrinken – aan de hand van de ervaringen van begeleiders Ingrid Schippers en Anna Schut in gesprek te komen over sterven en stervensbegeleiding. 
Bewust Den Haag
26jun
Workshop
Ondernemerswerkplaats Bewust Ondernemen met Social Media
Bewust Den Haag
Den Haag
Met social media kun je een flinke stoot extra aandacht bereiken voor je bedrijf - en het kan je ook helemaal leegzuigen. In deze workshop krijg je inzicht in de werking en leer je bewust kiezen voor wat bij jou en je bedrijf past.
Bewust Den Haag
24apr
Workshop
Ondernemerswerkplaats Ondernemen vanuit je Ikigai
Bewust Den Haag
Den Haag
Ondernemen vanuit je passie of gewoon zakelijk houden: wat werkt het beste als het om je ontwikkeling als ondernemer gaat? Door jouw persoonlijke ikigai te bepalen maak je bewuste keuzes rond je bedrijf en ondernemerschap... en dat werkt!