25okt 2024
Stilte Retraite - 3 dagen

Wajid
Den Haag

We laten de hectiek van de buitenwereld helemaal achter ons. Telefoons gaan uit en blijven uit (het telefoonnummer van Wajid blijft bereikbaar voor het thuisfront). Geen TV, internet, radio of krant, geen discussie en geen beslissingen nemen.

Wij zijn de eindeloze Stilte
Tussen de woorden
Die we zwijgen

 Mizza

 

Verstilling en vertraging zijn de bewegingen die we dit weekend zullen maken. Satsang en Sharing zijn de vormen waarin we met elkaar zullen communiceren. Meditatie is de onderstroom van ons handelen dit weekend, zoals tijdens het genieten van heerlijke maaltijden en stiltewandelingen in de natuur.

Stilte is veel meer dan alleen maar zwijgen. Je kunt zwijgen terwijl je van binnen absoluut niet stil bent en je kunt praten terwijl er van binnen absolute stilte heerst. Dat gezegd hebbende: we gaan dit weekend veel zwijgen. Gewoon omdat zwijgen helpt om in contact te komen met de stilte die je in essentie bent.

We laten de hectiek van de buitenwereld helemaal achter ons. Telefoons gaan uit en blijven uit (het telefoonnummer van Wajid blijft bereikbaar voor het thuisfront). Geen TV, internet, radio of krant, geen discussie en geen beslissingen nemen. Alleen de beslissing om diep af te dalen in de stilte.

Mizza (57) organiseert retraites, events en workshops in meditatiecentrum Wajid in Den Haag. Daarnaast is hij projectmanager van het jaarlijkse RiseUP festival in Baarlo en actief lid van de Khulana community in Den Haag. Tot zijn 30e was Mizza actief als bandmanager in de muziekindustrie. Tussen zijn 30e en zijn 50e was hij werkzaam als projectmanager op het hoofdkantoor van ING. De afgelopen zeven jaar richtte hij zich volledig op het pad van bewustwording en stilte.


 

Informatie

25 okt 2024 t/m 27 okt 2024
10.00 - 20.00
235,00 Kosten: € 235,- tot 1 okt. Daarna € 270,-. Dit is inclusief maaltijden en overnachtingen.

Waar?

Meditatiecentrum Wajid
Prins Hendrikplein 1
2518JA Den Haag

Stilte Retraite - 3 dagen